Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona venç 3 a 1 el Tortosa

Publicada: 25.11.2002Secció: Esports

No podien decebre i els homes de Ramon Maria Calderé no ho van fer. El Club de Futbol Badalona en una bona segona part, va doblegar al Tortosa per 3 gols a 1.

La primera meitat però, no passarà a la història del bon futbol ja que ambdues esquadres van oferir un pobre espectacle. Molt de joc al mig del camp amb una quasi nul.la visió perpendicular. A excepció dels dos gols, els 22 homes no van aportar ni gota de perill.

La primera diana la va fer l’equip visitant com ja acostuma a passar. Era Gilabert qui en el minut 30 establia la momentània victòria tortosina.

15 minuts més tard, Vacas, un dels homes més incisius del matx, posava les coses al seu lloc en rematar la pilota al fons de la xarxa. Amb l’empat a 1 s’arribaria a la conclusió de la primera meitat.

A la represa, el Badalona va sortir en tromba ofegant qualsevol intent de jugada del Tortosa. La segona part va ser clarament escapulada.

Les oportunitats s’anaven succeint fins que en el minut 38, Jota, aprofita una badada de la defensa visitant per fer pujar el 2 a 1 al marcador.

El tercer gol no tardaria en arribar. Va ser obra de Francisco, davanter escapulat qui a plaer bat a Chema sense que aquest pugui fer res per evitar el tercer i definitiu gol local.

Així doncs, tres punts que es queden a casa i ja en són 22 els que suma el Badalona que veu com mica en mica s’acosten a les places de play-off d’ascens.