Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • L'equip de waterpolo del Club Natació Badalona porta un balanç de tres derrotes i només una victòria, a causa de la dificultat del grup en què juga

L'equip de waterpolo del Club Natació Badalona porta un balanç de tres derrotes i només una victòria, a causa de la dificultat del grup en què juga

Publicada: 21.11.2002Secció: Esports

L’equip de waterpolo del Club Natació Badalona que enguany milita a la segona divisió del Campionat d’Espanya, ha quedat enquadrat en un grup força difícil format per equips com el Badia, el Granollers, el Vallirana, el Tarraco i La universitat Autònoma B. Dels quatre partits jugats fins ara, l’equip que entrena David Vergés n’ha perdut tres i n’ha guanyat un.



A més, a aquest problema se li ha de sumar la baixa de quatre dels jugadors més forts de la darrera temporada.



A tot això se li ha de sumar el fet que degut a les obres que s’estan fent a la piscina del club natació de Badalona, l’equip es veu obligat a entrenar i jugar a la piscina de Llefià amb el handicap que només disposen de porteries 2 dels 5 dies que entrenen.



El proper partit que disputarà l’equip badaloní serà el proper dissabte a dos quarts de nou del vespre contra un dels forts de la categoria, el Granollers.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat