Botó Contacta amb Badaweb

Manel Valls comença a pintar a mà el pont del petroli

Publicada: 21.11.2002Secció: Societat

Ni tan sols el fort vent que bufava ahir a la costa badalonina i el tornado que es divisava a El Masnou van poder aturar el conegut pastisser de Morera Josep Valls, un dels principals promotors de la campanya “Salvem el pont del petroli”. Valls ha esperat un temps per veure si les administracions restauraven l’estructura i tal i com ja ha anunciat, s’ha decidit a passar-hi una capa de pintura pel seu compte. Avui hi ha tornat amb les brotxes i el pot de pintura i, si el temps ho permet, pensa deixar enllestit el tema en unes setmanes.



L’home que va passar setmanes passejant-se per la Plaça de la Vila amb una pancarta reclamant que el pantalà no s’enderroqués, torna de nou a l’acció. Ahir es va passar quatre hores pinzell amunt pinzell avall per tal de millorar l’estat del pont del petroli, perquè pensa que la situació de l’estructura no pot esperar. Afirma que ha triat el color blau, un blau que fa conjunt amb el mar, i que pensa continuar passi el que passi, tot i les adversitats climatològiques.



Com en d’altres ocasions en les quals Valls s’ha posat mans a l’obra per arranjar el patrimoni públic, el pastisser de Morera no té cap tipus de permís per pintar el pont. Diu, malgrat tot, que la demarcació de Costes està avisada perquè els va enviar un dossier de 138 pàgines per informar-los. I a qui també li va comentar, afirma Valls, és a l’alcaldessa, Maite Arqué.

El pont del petroli no es l’única tasca que el pastisser ha emprès pel seu compte sense el vist-i-plau municipal. Des de fa anys asfalta un camí del seu barri, a Morera, perquè considera que està ple de sots. Les passades eleccions municipals va fundar un partit, el LLEI, lloc espai independent, per optar a l’alcaldia de Badalona.

I a més se li ha ficat al cap aconseguir que les monedes de vint cèntims i cinquanta cèntims d’ euro tinguin un forat, per poder diferenciar-les. Així ho ha fet saber amb un escrit a les diverses cases de la moneda que hi ha a Europa.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat