Botó Contacta amb Badaweb

La Penya perd de 4 amb el Reial Madrid, i encara no ha guanyat cap partit a l'Olímpic

Publicada: 18.11.2002Secció: Esports

L’ex aler verd i negre, Àlex Mumbrú, va ser el segon màxim encistellador del seu equip que juntament amb Herreros, amb 24 punts, van ser els artífexs de la victòria visitant per 74 a 78.

El públic va dedicar a Mumbrú unes quantes xiulades i diferents pancartes, però tot sembla indicar que el jugador no es va deixar influir per la pressió dels aficionats.

El primer quart acabava amb un triple de Marco que deixava un parcial de 27 a 24, fruit d’una més que bona defensa alternant del DKV Joventut, mentre que en atac Radulovic responia a les bones accions de Mumbrú. Tots dos jugadors van acabar amb 7 punts en els 10 primers minuts.

En el segon quart, un parcial de 10 a 19 pels blancs deixava el lluminós en un 42 a 50, després que Comas fés entrar a Jofresa per Marco. La fluïdesa en atac per part dels verd i negres ja no va ser la mateixa.

El tercer període es va caracteritzar per un joc vistós i un marcador ajustat. Mumbrú encistellava de tres però Maceo Baston responia amb esmaixades fent les delícies del públic.

I a vuit minuts pel final, Espil cometia la quarta falta personal, situació que obligava a Comas a canviar-lo per Radulovic.

La bona defensa que mostrava la Penya de manera intermitent, contrastava amb la precipitació en atac dels verd i negres, que feien embogir al públic amb jugades aïllades.

Però de nou un Herreros absolutament impressionant, s’erigia com a l’autèntic líder del Real Madrid i anotava el seu cinquè triple, deixant un momentani 71/75 al marcador a només u trenta sis per a la conclusió.

I el final d’aquesta història ja la saben, 74 a 78. Una nova derrota dels de casa que encara no saben el que és guanyar aquesta temporada davant la seva afició.