Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona deixa escapar els tres punts al camp de l'Europa

Publicada: 18.11.2002Secció: Esports

Una més que bona primera part escapulada és insuficient per a endur-se’n els 3 punts del Camp de l’Europa. El Club de Futbol Badalona va caure derrotat per 2 a 1 en front de l’Europa, que ara ja ocupa la quarta plaça, empatat a punts amb el Tàrrega.

Els primers quaranta cinc minuts d’aquest duel escapulat es va saldar amb victòria visitant degut a les bones triangulacions dels homes de Calderé. Ara però, en jugades aïllades, l’Europa també hi deia la seva.

El primer gol arribaria al minut 23, fruit d’una falta comesa sobre Molina, que es va mostrar com a un dels jugadors visitants més bregadors. Càmara va ser l’encarregat de transformar la falta en gol fent un xut ras que sorprèn el porter Tejero.

Instants més tard, l’Europa veuria com l’àrbitre li anul.la un gol per clar fora de joc.

A la represa es van canviar els papers, era l’Europa qui atacava amb més intensitat. A resultes d’aquesta pressió, Ibi fa una errada clamorosa en enviar la pilota als núvols.

Després de diversos avisos dels locals, al final va arribar el cop de gràcia amb l’empat a 1. Aquest remat de cap d’Ortunyo va posar les coses com al principi del matx, és a dir, en empat al marcador.

A continuació va ser de nou Ibi qui no sap rematar l’atac de l’Europa ja que un esplèndid Eduardo li pispa la bola sense ni tant sols despentinar-se.

I de porteria a porteria, ja que Tejero també treu de manera magistral aquest remat de cap de Pep Guinau.

A partir d’aleshores, recital d’Eduardo davant una pressió asfixiant dels locals. El porter escapulat es va convertir un cop més en l’autèntic salvador de l’equip, que en més d’una ocasió va haver de treure les castanyes de foc.

I a manca de 4 minuts per a la conclusió del matx, Molina és objecte d’un clar penal que l’àrbitre no xiula per estalviar-se problemes.

Seguidament, Nogueiro, ex jugador del Badaloní, aprofita una errada de la defensa que no el sap deixar en fora de joc per fer pujar el 2 a 1 definitiu.

Amb aquesta derrota el Club de Futbol Badalona es col.loca novè amb 19 punts a l’espera de rebre el Tortosa diumenge vinent a l’Estadi de l’Avinguda de Navarra.