Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona venç el líder 3 a 1

Publicada: 11.11.2002Secció: Esports

La paciència que des de fa tant de temps demana Calderé, va donar els seus fruits ahir a la tarda: 3 a 1, amb aquest resultat es va saldar l’enfrontament més esperat de la tercera divisió. El Badalona no va perdonar i va doblegar al Girona.

Durant els primers quaranta cinc minuts, les oportunitats es van anar simultaneijant en una i altra porteria.

Però era Pablo, el jugador més insiciu de l’enfrontament qui posava l’ai al cor dels aficionats gironins desplaçats a Badalona.

Ara però, el Girona no es quedava curt i també ho intentava, aquest cop, de les botes de Vinuesa.

El primer gol arribaria al minut 30. Era el golejador Vinuesa qui aprofita una errada de la defensa escapulada per batre per baix a Eduardo.

Set minuts més tard, Francisco posava les coses al seu lloc, fent pujar el gol de l’empat.

Instants més tard, s’arribaria a la conclusió del primer temps.

A la represa, Francisco va estar a punt de marcar però no hi arriba per ben poc.

I amb aquesta gran jugada de pissarra, Càmara trencava la igualada després de rematar una pilota pentinada per Francisco.

El 3 a 1, vindria instants desprès, quan Pablo afusella Jordi, porter visitant, en mig de la bogeria col.lectiva. Amb aquest gol es rubricava una més que excel.lent segona part dels locals.

Així doncs, els tres punts que es van quedar a Badalona i fan que els escapulats es col.loquin quarts, mostrant la imatge que s’espera del conjunt escapulat.