Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • Maite Arqué diu que cal continuar insistint a l'Estat per augmentar el nombre d'agents a la ciutat

Maite Arqué diu que cal continuar insistint a l'Estat per augmentar el nombre d'agents a la ciutat

Publicada: 07.11.2002Secció: Seguretat

Aquesta setmana hem recollit la intenció de la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona, la FAVB, de posar una denúncia a les administracions si no augmenta la seguretat a la ciutat. Doncs bé, avui, l’alcaldessa ha respost a aquesta qüestió dient que el consistori fa temps que es queixa pel mateix motiu, per la falta d’agents de seguretat, però que els reforços que ha de posar l’estat no arriben. Davant aquesta situació, segons Maite Arqué, només queda continuar insistint.



L’agressió amb navalla a un jove del barri de La Pau i l’atropellament a dues noies d’un cotxe que es va donar a la fuga al barri del Centre ha tornat a posar la Federació veïnal en alerta. Davant la impotència de la Federació per la inseguretat ciutadana, aquest organisme està disposat a denunciar les administracions per deixadesa. L’alcaldessa, Maite Arqué, diu que l’ajuntament té en marxa projectes per reordenar la guàrdia urbana i ampliar la presència d’agents al carrer. Els mossos d’esquadra arribaran a Badalona a principis de l’any que vé, però en aquest impàs, la ciutat veu disminuït el nombre de policies nacionals. Una situació que l’ajuntament ha reclamat en nombroses ocasions que l’Estat hi posi fi, segons ha comentat Maite Arqué.



Arqué està disposada a col.laborar amb els veïns i a reunir-se a responsables d’altres administracions per posar fi al problema.

La FAVB l’ha convocada a una reunió pel 19 de novembre a l’associació de veïns de la Pau a ella i també a la delegada del Govern a Catalunya, Júlia Garcia Valdecasas. El mateix ha fet amb la recentment nomenada consellera d’Interior i Justícia, Núria de Gispert.



Segons la FAVB, la quantitat d’agents que hauria de tenir Badalona en l’actualitat és de 990, tot i que diu que n’hi ha 300, entre policia nacional i local.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat