Botó Contacta amb Badaweb

La Penya perd de 21 punts amb el Pamesa de València

Publicada: 04.11.2002Secció: Esports

El Joventut va tornar a oferir ahir contra el Pamesa dues cares ben diferenciades en un mateix partit, tot i que aquest cop va ser en el darrer quart i no va tenir opcions de victòria davant els valencians.

La sortida de la Penya va ser horrible. Ja des del 0 a 5 inicial, sense defenesa ni control en atac, els verd-i-negres van encaixar 29 punts en 10 minuts. Tomasevic, Hopkins i Oberto, més l’aportació d’Abbio i Paraiso en el tir exterior, va permetre els de Paco Olmos aconseguir un màxim avantatge al segon quart de 14 punts. Manel Comas va haver de fer rotacions per despertar l’equip. Amb l’entrada de Rafa Jofresa i l’aportació d’Espil, el Jovenut va poder retallar el desavantatge fins el 42 a 49 del descans.

Amb molt esforç i coincidint amb els millors minuts de Baston i Antonio Bueno, el DKV va aconseguir empatar i fins i tot guanyar de 2 punts, 53 a 51, equilibrant un partit que tenia del tot perdut al primer quart.

De cop i volta, però, i després de fer el més difícil, la Penya va deixar escapar les opcions de victòria. La banqueta del Pamesa va decidir. Amb Baston més pendent de les provocacions d’Oberto i no pas de jugar a bàsquet, els visitants van fer un parcial de 2 a 11 que els va permetre obtenir un triomf molt fàcil. La fràgil defensa badalonina i la imatge d’equip derrotat en els darrers 6 minuts, van donar pas al final del partit i als primers xiulets a l’Olímpic.