Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona empata a 1 amb el Balaguer

Publicada: 04.11.2002Secció: Esports

4 de 6. Amb l’empat a 1 d’ahir al camp del Balaguer, el Club de Futbol Badalona suma 4 punts dels 6 possibles en els darrers dos partits disputats lluny de Badalona. Una bona mitjana que ve acompanyada d’un esperançador ressorgiment en els ànims, les ganes i el coratge dels homes entrenats per Ramon Maria Calderé.

Ara però, sembla que el fet d’encaixar gols matiners ja s’ha convertit en un mal costum per als escapulats. Ahir es va repetir la història; al minut 4 el Badalona encaixava l’1 a 0 sense quasi haver tingut temps d’escalfar els bessons.

El Badalona però va saber refer-se d’aquesta maçada i arran del gol va començar a jugar sense complexes, sobretot en una segona part pletòrica, en la qual fins i tot es van permetre el luxe d’errar un penal.

El gol de l’empat que va marcar Salvanyà va arribar al temps afegit i significava el premi a la bona feina feta per tot l’equip, inclosos els jugadors sortits de la banqueta.

Amb aquest treballat empat, el Badalona suma 16 punts a l’espera de rebre diumenge vinent l’actual líder, el Girona, que va fer bons els pronòstics apallissant al Manlleu per 5 a 0.