Botó Contacta amb Badaweb

La Penya venç el Lucentum gràcies a l'encert des de la linia de triples

Publicada: 28.10.2002Secció: Esports

La inspiració de la Penya des de la línea de 6’25 va ser determinant per la còmode victòria verd-i-negre davant el Lucentum d’Alacant. El Joventut va anotar 15 triples de 25 intents amb un inspiradíssim Juan Alberto Espil, que en va transformar 6. Però el partit d’ahir va tenir un nom pròpi: el de Nikola Radulovic, que va fer el millor partit des que és a la Penya. El croat va ser el màxim encistellador del matx amb 27 punts i amb unes estadístqiues impecables. 5 de 8 en llançaments de dos; 5 de 10 en triples i 2 de 2 en tirs lliures. Així mateix, Radulovic va capturar 8 rebots i va donar 4 assistències. En defensa, l’aler ho va fer igual de bé ja que va anular completament Velimir Perasovic, que es va quedar amb només 8 punts. Això sí, l’estrella del Lucentum va jugar mermat físicament

El partit va ser igualat durant el primer temps, que va acabar amb una avantatge verd-i-negre de 10 punts. L’enfrontament encara es va equilibrar més a l’inici de la represa quan els de casa es van situar a només 4 punts del Joventut. Però a partir d’aquests instants va començar el recital badaloní des de la línea de 6’25 que va certificar el segon triomf del Joventut a la lliga. Maceo Baston també va estar a l’alçada amb 16 punts i 9 rebots. El nord-americà va acabar el matx amb una valoració ACB de 27. De la seva banda, Todd Fuller va jugar el seu tercer partit amb la Penya i va demostrar que encara segueix amb el seu procés d’adaptació. El pivot va fer 5 punts.

La Penya jugarà demà la tercera jornada de la Copa ULEB davant el Fuenlabrada. El matx començarà a tres quarts de nou del vespre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat