Botó Contacta amb Badaweb

Derrota del DKV Joventut en el segon partit de la lliga Uleb

Publicada: 23.10.2002Secció: Esports

El DKV Joventut va encaixar a Bonn la primera derrota a la Copa ULEB. Els verd-i-negres van anar per darrera en el marcador durant bona part del partit però l’aportació ofensiva de Radulovic i Baston va fer que la Penya entrés al darrer minut amb opcions de triomf. Però quan els badalonins havien de certificar la remuntada, els llançaments decisius no van entrar. Ni Paco Vázquez ni Radulovic van estar encertats en dos tirs de tres que haguessin forçat la pròrroga i el partit va acabar amb el marcador de 81 a 78 a favor del Telekom. Malgrat aquesta derrota, la Penya continua segona del grup A, per darrera de l’Snadeiro que ahir va vèncer de 17 el Gravelines.

El DKV Joventut s’ha entrenat aquest matí a Alemanya i està previst que aterri a l’aeroport del Prat a un quart de deu de la nit.