Botó Contacta amb Badaweb

La Penya perd davant el Breogán

Publicada: 21.10.2002Secció: Esports

El DKV Joventut va tornar a mostrar la seva pitjor imatge a la segona part d’un partit i va perdre a Lugo per quart any consecutiu en una derrota que Manel Comas va qualificar de més dolorosa que la de l’Estudiantes.

Els verd-i-negres, amb el debutant Todd Fuler que havia aterrat a Lugo unes hores abans del partit, van començar amb força, arribant a guanyar el primer quart de 12 punts, 13 a 25. Amb la inspiració d’Espil, 3 de 4 amb triples a la primera part, i amb dos més de Carles Marco, els de Badalona van arribar al descans també dominant el rebot. La preocupació en aquesta primera part van ser les faltes personals perquè Maceo Baston i Antonio Bueno, els dos pivots titulars, ja estaven carregats amb tres.

Al segon temps tot va canviar. La Penya va perdre la inspiració en els llançaments exteriors i no ho va saber equilibrar amb els punts dels pivots. Baston estava perdut i descentrat per damunt la pista (només 5 punts en 29 minuts) i Antonio Bueno només va fer dues cistelles en joc a la segona part. El substitut de Tabak, Todd Fuler, apart de lluita, poca cosa més va oferir. I per acabar-ho d’adobar el Joventut va demostrar que continua sent l’equip que més pilotes perd de l’ACB. Aaquest cop la xifra va ser de 24.

Sense dominar el rebot i sense Radulovic, que va fallar pràcticament tot el que va llençar, el Breogán ho va tenir fàcil per manar a la segona part a base de lluita i de pressionar en defensa. El trio format per Gomis, Rubén Garcés i un motivat Nacho Biota, van liderar el Breogán cap a la primera victòria a la lliga, deixant els de Badalona en el grup de cuers.