Botó Contacta amb Badaweb

Torna la tranquil.litat al C.F. Badalona després d'uns dies de tensió

Publicada: 17.10.2002Secció: Esports

Els maldecaps s’esvaeixen. Després de la xerrada que el cos tècnic va mantenir amb la directiva i els jugadors, sembla que la tranquil.litat torna a ser la tònica dintre del club escapulat.



Així doncs, després d’uns dies de lleu tensió, Ramon Maria Calderé es mostra satisfet per com s’han dut les coses des de la directiva i els jugadors. A més, aposta clarament per la incorporació del central Diego Pérez que ja té les altes federativa i mèdica. D’altra banda, el tècnic escapulat, afirma que Pacheco s’ha de convertir en una peça clau dintre del sistema de joc del Badalona.



El missatge de Ramon Maria Calderé és clar. De fet, l’entrenador català mai ha tingut cap dubte del lloc on ha d’estar l’equip, ni de les aspiracions i objectius del conjunt que entrena.



Després de tot aquest enrenou, caldrà esperar fins diumenge contra el Granollers per veure si aquest cúmul de bones intencions es tradueixen en gols, un bé força escàs en les arques del Badalona d’enguany.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat