Botó Contacta amb Badaweb

La Penya guanya el primer partit de la lliga europea

Publicada: 16.10.2002Secció: Esports

El DKV Joventut va irrompre amb força en el seu retorn a Europa i va vèncer amb comoditat l’Ural Gerat amb el resultat de 94 a 82. Els verd-i-negres van acabar jugant a plaer davant un rival que només va donar la cara durant la primera part. L’únic aspecte negatiu va ser la fluixa assistència a l’Olímpic, que va enregistrar una entrada de 3. 500 persones.

Això sí, el públic va disfrutar de valent amb Antonio Bueno, que va jugar el millor partit des que és a la Penya. Com si es tractés d’un pivot americà, el madrileny va fer 28 punts i va capturar 14 rebots. Això sí: al final del partit Bueno va reivindicar la bona feina que realitza en tots els altres partits encara que no sigui tan vistosa com la d’ahir.

L’altre jugador destacat va ser Maceo Baston, que va obsequiar als aficionats amb jugades marca de la casa. El nord-americà va acabar amb 20 punts i 7 rebots i també amb la paciència del rus Kubrakov. La picabaralla va provocar la desqualificació de tots dos.

Pel que fa a la resta de verd-i-negres, Juan Alberto Espil va donar símptomes de millora. Així mateix, Manel Comas va dosificar els minuts de Marco i Jofresa, mentre que Mehdi Labeyrie només va jugar 4 minuts i va evidenciar que tot i posar-hi ganes, el club no faria malament si fitxés un pivot mentre duri la lesió de Zan Tabak.

El final plàcid va animar Manel Comas a fer debutar en competició europea els júniors Josep Ortega, Josep Maria Guzmán i Rudy Fernández.

El Joventut buscarà la segona victòria a la Copa ULEB dimarts vinent, quan visitarà la pista del Telekom Bonn. Els alemanys no han començat amb bon peu la competició continental ja que ahir van perdre a la pista del Gravelines francès per 25 punts.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat