Botó Contacta amb Badaweb

Sergi Pla i Simón serà el nou cap dels Mossos d'Esquadra a Badalona

Publicada: 15.10.2002Secció: Seguretat

Badalona tindrà com a cap dels Mossos d’Esquadra el cap de la divisió de recursos operatius, Sergi Pla i Simón. El futur cap de la comissaria Badalonina és intendent dels Mossos des de l’any 1996 i un expert en els serveis de seguretat ciutadana que reuneix el perfil idoni per dirigir el cos a una ciutat com Badalona.



A partir del mes de gener els Mossos començaran a arribar a Badalona. Està previst que el gruix del cos s’instal·li a la ciutat a l’abril. Mentrestant s’espera l’inici de les obres de la comissaria i l’establiment del cos de seguretat autonòmic Badalona té ja designat el cap de la comissaria que s’encarregarà de la direcció dels mossos a la ciutat. Es tracta de Sergi Pla Simón, intendent dels mossos des de l’any 1996 i actual cap de la divisió de recursos operatius dels Mossos a la comissaria del Poblenou.



Sergi Pla Simón és llicenciat en dret, té 42 anys i prové del cos de la Policia Nacional on va començar a donar servei ara fa 22 anys. Com a policia de l’estat, Sergi Pla Simón ha treballat durant 8 anys a la brigada d’estupefaents, dos a l’oficina de seguretat olímpica i quatre més com a cap de radiopatrulles.

L’any 1996, va ingressar al cos dels Mossos on es va fer càrrec de la divisió central de seguretat ciutadana, on actua encara.

Segons l’oficina dels portaveus dels Mossos d’Esquadra, s’ha elegit a Sergi Pla i Simón pels seus coneixements en serveis de seguretat ciutadana i perquè té el perfil adient per dirigir els Mossos a Badalona.



Al costat de Sergi Pla hi haurà Salvador Rossell i Lladó que exercirà com a sotscap de l’àrea bàsica policial. Rossell va entrar als Mossos en la primera a promoció convocada per aquest cos el 1983.

Tot i que ja s’han assignat els càrrecs encara no està clar quan Sergi Pla Simón i Salvador Rossell i Lladó ocuparan els seus càrrecs. De fet, tot depèn del desplegament dels Mossos a Badalona previst per a partir del gener.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat