Botó Contacta amb Badaweb

Badalona té ja una escola de música tradicional

Publicada: 14.10.2002Secció: Cultura

Badalona disposa ja d’una Escola de Música Tradicional al Centre de Cultura de Canyadó. En la creació d’aquest centre han col.laborat l’àrea de Cultura de l’ajuntament i el Patronat de la Música de la Ciutat. L’objectiu és difondre l’aprenentatge d’instruments del folklore català i també dignificar, promocionar, la música tradicional.



Els sons d’instruments com la gralla, la tarota, el flabiol o el sac de gemecs omplen des de fa temps el Centre de Cultura Tradicional de Canyadó. Ara la difusió d’aquests instruments es formalitza amb la creació de l’Escola de Música Tradicional. “La Bossa Verda, Associació per a la Difusió dels Instruments Tradicionals Catalans”, s’encarregarà de gestionar aquesta escola que dirigeix Daniel Torres.



De moment el Centre de Cultura del barri de Canyadó serà l’espai on s’impartiran les classes, tot i que s’estan buscant altres indrets a la ciutat. Aquestes classes consistiran en tres quarts d’hora setmanals i es realitzaran concerts i tallers complementaris. El moment més important que els alumnes tindran per mostrar el que han après seran les Festes de Maig. La matrícula és oberta a partir del 31 d’octubre a totes les persones que vulguin apropar-se a la música tradicional a partir dels vuit anys. Només han d’apuntar-s’hi al Centre de Cultural Tradicional de Canyadó, qualsevol tarda de cinc a nou.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat