Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • Els Drags entren en el sorteig per participar a la lliga catalana junior de futbol americà

Els Drags entren en el sorteig per participar a la lliga catalana junior de futbol americà

Publicada: 02.10.2002Secció: Esports

Aquest proper 18 d’octubre se celebrarà el sorteig dels equips participants en la lliga catalana Júnior de futbol americà d’enguany, en la qual hi participaran els Pioners, els Drags, els Imperials, els Haulers, els bufals i com a possibles equips convidats els Lions de Saragossa i els Bads de Valencia.



Les característiques de la lliga catalana júnior són que en aquesta categoria no hi ha Kik Off, hi ha 4 temps de 7 minuts i es comença a la iarda 20.

Un cop acabada la lliga Júnior començarà la Kadet on 14 equips es veuran les cares. Aquest any hi haurà la novetat que hi formaran part 4 Instituts o escoles per demostrar així la força que està agafant l’escola de Futbol Americà.



L’actualitat dels Drags passa també per la reunió que es va celebrar per dirimir el calendari de la lliga nacional. Els Drags van sortir força beneficiats del sorteig ja que els dos primers partits els disputarà a casa.



Acabarem dient que el dia 21 d’octubre se celebrarà el Torneig Ciutat de Badalona, Primer Memorial Esteban Perez amb la participació dels bombers i estarà obert a totes les escoles de Futbol Americà i a tothom que hi vulgui participar.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat