Botó Contacta amb Badaweb

El Gam comença la temporada amb problemes econòmics per poder tirar endavant

Publicada: 01.10.2002Secció: Esports

La Divisió d’Honor del bàsquet en cadira de rodes començarà el proper dissabte dia 12 d’octubre al Polisportiu de Montigalà. El Gam Joventut es mesurarà les forces amb el Sandra Gran Canàries.





Ara però, per als nois del Gam, la temporada d’enguany no serà en absolut un camí de roses, ja que per tirar endavant el projecte calen 20 milions de pessetes i fins ara només se n’ ha recaptat el 20%, és a dir, 4 milions.



El problema s’agreuja si pensem que el Gam vol organitzar, al final de temporada, la Copa del Rei a Badalona. A més, des de l’entitat s’ha engegat un interessant projecte d’Escola de Bàsquet adaptat amb l’ajut, experiència i col.laboració d’un dels jugadors més destacats del club, Favian Castilla.

Les possibles solucions que s’aporten des del club es basen en el fet de fer una crida a tots els empresaris de Badalona.



Caldrà veure si la ciutat reacciona i aquest club de bàsquet adaptat tant necessari per a la ciutat és capaç de superar la difícil situació en la que es troba immers.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat