Botó Contacta amb Badaweb

El Club de Futbol Badalona guanya 0-1 el Sant Andreu

Publicada: 30.09.2002Secció: Esports

El CF Badalona va aconseguir la seva tercera victòria aquesta temporada, aquest cop enfront del Sant Andreu per 0 gols a 1. Els escapulats recuperaven a Càmara que havia estat sancionat però comptaven amb les baixes de Pau i Molina.

Al minut 3 de la primera part, quan alguns espectadors encara no s’havien assegut, arribava el gol matiner de Marcial després d’una cessió de Pacheco prop del vèrtex de l’àrea i sense pensar-s’ho dues vegades el davanter deixava anar un xut com el que ja ens té acostumats que s’endinsava pel segon pal sense que el porter “Rodri” pogués fer res més que tocar lleugerament la pilota i veure com aquesta entrava al fons de la xarxa.

A partir d’aquí el Badalona va controlar el ritme del partit però va ser el Sant Andreu qui va gaudir de les millors ocasions fins a la finalització del primer temps, amb dues rematades del davanter Angel i una des de fora l’àrea d’Exposito que es va estavellar al pal esquerre de la porteria d’Eduardo. El Badalona, però, continuava sense renunciar a ampliar la renda i la majoria del perill arribava de les botes d’un inspiradíssim Marcial encara que aquest no va tornar a veure porteria.



Ja a la segona part els escapulats van sortir amb la lliçó ben apresa per tal que no es repetissin els errors que propiciaven algunes ocasions dels Sant Andreu. En l’única situació de perill dels locals en aquest segon temps es van tornar a trobar amb un pletòric Eduardo que un cop va realitzar un partit sense fissures.



En línies generals el Badalona va fer una complerta segona part i fins i tot coincidint amb l’entrada de Francisco al mig del camp van poder en diverses accions de contraatac sentenciar definitivament el partit però no va haver encert en els metres finals.



El lateral Lluis Zaldivar es va estrenar com a titular per primer cop aquesta temporada degut a la baixa de Pau i la seva actuació va estar en la bona línia mostrada per tot l’equip.



Els de Ramon Maria Calderé se situen amb aquesta victòria amb 11 punts, empatats amb els segons classificats. i no deixen escapar així el tren de les primeres posicions.



La propera jornada el Badalona rebrà a casa al Manresa, un equip que només suma cinc punts i que aquesta setmana va perdre a casa contra el Manlleu. Els escapulats comptaran doncs amb una nova oportunitat per consolidar-se ja en les primeres posicions.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat