Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • Els nedadors del Club Natació Badalona han d'entrenar-se a la platja a causa de les obres. La situació podria ser problemàtica quan arribi l'hivern

Els nedadors del Club Natació Badalona han d'entrenar-se a la platja a causa de les obres. La situació podria ser problemàtica quan arribi l'hivern

Publicada: 24.09.2002Secció: Esports

La piscina del centre, on entrena el Club Natació Badalona, està en obres. És per això que gran part dels nadadors han d’entrenar a la platja de davant mateix del club.

De moment, la situació es pot aguantar, però més endavant, quan comenci a fer fred, s’hauran de buscar altres solucions.



Les obres de millora que s’hi estan efectuant, consisteixen en arreglar el got de la piscina, és a dir, la piscina en sí, per posar-lo a la mateixa alçada que la platja o zona que envolta el got, ja que així ho requereix la normativa.

És per tot això que l’ajuntament està aportant diverses solucions. El consistori ha cedit al club la piscina de Llefià on entrenen els més petits i l’equip de waterpolo. Ara però, tal i com diu Ferran López, entrenador nacional, si les coses continuen així, al mes de desembre hi haurà molts nedadors que hauran de deixar d’entrenar per que els horaris són força incompatibles.



De totes maneres, l’ajuntament es continua movent per donar solucions. Una d’aquestes, consisteix en negociar amb l’ajuntament de Santa Coloma per habilitar una piscina d’aquesta localitat veïna per poder-hi entrenar.

Ara per ara, el club badaloní es desplaça en autocar 3 cops per setmana fins a Barcelona i Mataró per poder continuar amb la dinàmica dels entrenaments, ja que el proper dia 5 d’Octubre comença la lliga de waterpolo. Tot sembla indicar que de moment, l’escenari escollit per a dur a terme la competició serà la Piscina de Llefià.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat