Botó Contacta amb Badaweb

La Penya fa avui festa i demà comença a preparar el partit davant el Tau de Vitòria

Publicada: 24.09.2002Secció: Esports

El DKV Joventut gaudeix d'un dia i mig de descans, després d'estar-se 14 dies sense 'festa'. La Penya no s'ha entrenat avui dimarts i no tornarà a la feina fins dimecres a la tarda. Els jugadors verdinegres, després de la desfeta de divendres a Lleida, preparan ja els últims detalls per estrenar la Lliga ACB contra l'actual campió, el Tau de Vitòria, en partit que es jugarà dissabte a l'Olímpic de Badalona. Precisament ahir, l'equip basc va jugar el seu darrer partit de pretemporada, davant del Partizan, sense les dues noves incorporacions, els americans Rashard Griffith i el base Jerome Allen, que sembla que sí jugaran a Badalona malgrat no haver-se entrenat amb l'equip de Dusko Ivanovic.

Carles Marco tindrà menys descans que els seus companys, ja que dimecres al matí, acompanyat del president Jordi Villacampa, anirà a Madrid per representar a La Penya en la presentació de la Lliga ACB.



D'altra banda, el Joventut i l'empresa Lotus, que dirigeix el Bar Coyote de Barcelona, faran demà dimecres a la Ciutat Comptal una segona part del càsting per escollir a les noves Noies Coyote del Joventut. Dissabte es va fer una primera selecció on es van descartar 50 noies, i ara en queden 45. D'aquestes 45 noies, finalment 20 seran les afortunades per animar el DKV Joventut aquesta temporada. De les antigues animadores de la Penya, n'hi ha dues que han passat a la següent ronda de selecció.











publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat