Botó Contacta amb Badaweb

Badalona acull aquest dissabte el campionat de Breakdance

Publicada: 26.07.2002Secció: Espectacles

Badalona acollirà demà dissabte el campionat de Breakdance “Battle of the year Spain 2002”. El concurs tindrà lloc a partir de les 4 de la tarda al pavelló de la Plana.



Es tracta de la fase de selecció dels representants d’Espanya al Campionat del Món de Breakdance, que se celebrarà el proper mes d’octubre a Alemanya.

Al campionat de Badalona hi participaran entre 10 i 15 grups, amb uns 8 components cadascun, procedents de diverses ciutats espanyoles.

Els organitzadors de la prova són el grup de breakdance badaloní Bustabboys, amb el suport de l’ajuntament de Badalona i el patrocini de diverses firmes privades.

En el marc d’aquest campionat del món, avui a partir de les 8 del vespre se celebrarà al Centre Cívic Sant Roc una sessió previa, en la qual ja es podran veure els grups que participaran en el concurs. El diumenge a les 6 de la tarda tindrà lloc, a la discoteca Zoo Club de Barcelona, una festa d’acomiadament d’aquest “Battle of The Year Spain 2002”.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat