Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • Es presenta Conrado fernández com a nou intendent major de la Guàrdia Urbana, un cos que es reestructurarà per adaptar-se a les noves realitats

Es presenta Conrado fernández com a nou intendent major de la Guàrdia Urbana, un cos que es reestructurarà per adaptar-se a les noves realitats

Publicada: 26.07.2002Secció: Seguretat

Conrado Fernández s’ha presentat avui com a nou intendent major de la Guardia Urbana en substitució de Gabriel Cardona, que es jubila. Fernández, a més, ha presentat els canvis que hi haurà en aquest cos policial, una reestructuració orientada a la millora del servei al ciutadà.



Conrado Fernández ha explicat el pla de remodelació que passa, en primer lloc per desconcentrar i territorialitzar la Guardia Urbana. Es dividirà Badalona en 4 zones per tal que els agents hi treballin i d’aquesta manera sigui millor el contacte amb el ciutadà.



Fernández també ha explicat que es treballarà d’una manera planificada per tal de prevenir, és a dir, d’avançar-se als problemes i evitar d’aquesta manera els conflictes.



En el transcurs de la roda de premsa, l’alcaldessa de Badalona, Maite Arqué, ha explicat que la caserna dels mossos d’Esquadra es construirà en el termini de temps previst i que el conflicte que s’està visquent amb alguns veïns no ha estat el motiu que les obres comencin el mes de setembre. També ha reiterat que el desplegament, encara que la caserna no estigui acabada, es farà tal com estava previst, el mes de gener.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat