Botó Contacta amb Badaweb

El dissabte 27 de juliol arriba el Breakdance a Badalona

Publicada: 16.07.2002Secció: Espectacles

El proper dissabte 27 de juliol tindrà lloc al Pavelló Municipal de la Plana el campionat de Breakdance “Battle of The Year Spain 2002”. Es tracta de la fase de selecció dels representants d’Espanya al Campionat del Món de Breakdance, que se celebrarà aquest octubre a Alemanya.



Aquesta trobada està organitzada pel grup de Breakdancers “Bustaboys”. Hi participaran 10 grups de 8 membres cadascun, després d’haver superat una selecció previa. El guanyador del campionat serà el representant espanyol al Campionat del Món de Breakdance.

Els organitzadors, el grup Bustaboys, són una agrupació de 10 badalonins que des de fa 2 anys organitzen activitats relacionades amb el Breakdance, en el marc del Centre Cívic Sant Roc.

Tant la Regidora de Cultura Caterina Mieras com l’alcaldessa Maite Arqué han destacat que aquest acte és molt positiu per la vida cultural i juvenil de Badalona.



L’acte començarà el dia 27 a les 4 de la tarda i durarà fins a mitjanit. El preu de l’entrada serà de 6 euros.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat