Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • El Casal d'Amistat amb Cuba fa de mitjancera per portar dos metges que participaran en la conferència de la sida que es farà el juliol a Barcelona

El Casal d'Amistat amb Cuba fa de mitjancera per portar dos metges que participaran en la conferència de la sida que es farà el juliol a Barcelona

Publicada: 22.03.2002Secció: Salut

El casal d´Amistat amb Cuba de Badalona ha fet de mitjancer per portar des d´aquell país dos metges especialistes en la recerca contra el VIH per participar en la catorzena conferència Internacional de la Sida que se celebrarà a Barcelona el mes de juliol. El casal ha programat també un viatge a Cuba per a una trentena de persones per tal que coneguin les peculiaritats d´aquell pais i estableixin lligams amb organitzacions culturals de l´illa.



L´entitat solidària “Casal de l´Amistat amb Cuba de Badalona” va celebrar ahir la seva assemblea general ordinària. L´acte va servir per fer un repàs a les activitats dutes a terme aquest any i preparar nous projectes. Com a novetat hi ha el fet que el casal ha actuat com a mitjancer per portar aquest estiu a Barcelona dos metges cubans especialitzats en la investidació de vacunes contra la sida. El casal pagarà l´allotjament d´un d´ells i la fundació de Cuba a Mallorca la d´altre facultatiu.



A l´assemblea hi van assistir els cònsol general de la República de Cuba a Barcelona, Luís Quirantes i un estudiant d´intercanvi de la Universitat de l´Havana, Alexis Llanes, que es dirigent de la federación d´Estudiantes Universitarios de Cuba. Tot dos es van encarregar de parlar de la situació actual del pais.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat