Botó Contacta amb Badaweb

Bustamante, Tenorio i Natalia, cantants de OPERACION TRIUNFO participen en el festival de Can Zam.

Publicada: 15.03.2002Secció: Espectacles

David Bustamante, Manu Tenorio i Natalia, tres dels cantants de OPERACIÓN TRIUNFO són alguns dels trenta artistes que aquest diumenge participaran en el macrofestival que organitza Ràdio Tele Taxi al parc de Can Zam, a Santa Coloma de Gramenet. Juan Pardo, Mojinos Escozios, Melody, Raul, o Carlos Baute són altres Interprets d’aquesta festa, molt especial aquest any ja que se celebra el vintè aniversari de l’emissora que l’organitza.



El festival de Can Zam, un esdeveniment ja tradicional, anirà acompanyat aquest any d’altres concerts especials que serviran per celebrar el vintè aniversari. Per exemple, hi ha previstes vuit concerts al Palau de la Música, alguns dels quals ja s’han fet, que serviran per homenatjar a interprets molt vinculats a l’emissora com Juanito Valderrama, Perlita de Huelva, o el Lebrijano

Els actes del vintè aniversari s’acabaran el 26 d’cotubre amb un gran concert que tindrà lloc en el Liceu de Barcelona i en el qual hi participaran Ecos del Rocío, i, per primera vegada juntes després de molts d’anys, Isabel Pantoja i Rocío Jurado.



El festival de Can Zam s’ha obert aquest any a molts més estils musicals,, com ho demostra la presencia de grups com KING AFRICA, o els mateixos MOJINOS ESCOZIOS. Hi haurà també gent més jove com Javi Cantero o Maita Vende Ca o altres de més tradicionals com LOS MARISMEÑOS, CHIQUETETE o ECOS DEL ROCIÓ.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat