Botó Contacta amb Badaweb

Can Ruti organitza unes jornades sobre les malalties pulmonars cròniques

Publicada: 14.03.2002Secció: Salut

El Servei de Pneumologia de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona organitza des d’avui el vuitè simposi sobre Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica. Aquesta malaltia, la quarta causa de mort al món, es caracteritza per la limitació del flux aeri i està provocada, en moltes ocasions, pel consum del tabac.



Durant el simposi, que se celebra en el Palau de Congresos de Barcelona, es presentaran els últims resultats d’assaigs clínics, mèdics i quirúrgics, realitzants recentment sobre la malaltia, També es donaran a conèixer els avenços en el coneixement sobre la predisposició a patir-la.

La celebració del simposi es vol aprofitar també per sensibilitzar les autoritats sanitàries i l’opinió pública sobre l’afecció i el risc que suposa furmar.

La incidencia de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crónica és cada vegada més gran. En l’actualitat és la quarta causa de mort al món, i segons l’organització Mundial de la Salut, l’any 2020 en serà la tercera.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat