Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Més de dos-cents metges debaten a Badalona sobre les malalties psiquiàtriques

Més de dos-cents metges debaten a Badalona sobre les malalties psiquiàtriques

Publicada: 14.03.2002Secció: Salut

Més de dos-cents metges d’atenció primària s’han reunit avui al Badalona Centre Internacional de Negocis en el tercer Congrés d’atenció primària i Salut Mental. Les malalties psiquiàtriques són molt corrents en la societat actual i el primer esglaó de diagnòstic és l’equip d’atenció primària.



Precisament per això el Congrés pretén millorar la coordinació i la comunicació entre tots els professionals que tracten els aspectes de la salut mental per detectar, en primer lloc, els casos que necessitin tractament i, després, per ajudar a curar-los.



El congrés l’han inaugurat aquest matí al BCIN el conseller de Sanitat, Eduard Rius, i l’alcaldessa de Badalona, Maite Arqué. Rius creu que els professionals de l’atenció primària estan ben preparats, però que en alguns casos els falten eines per atendre els casos de salut mental.



El Congrés s’acabarà demà. Al llarg d’aquests dos dies es tractaran temes com l’eficàcia, promoció i consum dels psicofàrmacs o com donar respostes saludables a les demandes dels pacients.



Un de cada quatre pacients atesos a l’atenció primària presenten trastorns psiquiàtrics.



Els principals trastorns que es veuen a les consultes de primària són provocats per l’ansietat, els conflictes familiars, l’estrès laboral o l’atenció als malalts.



El Tercer Congrés d’atenció primària i Salut Mental es tancarà demà al vespre amb les conclusions de les jornades.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat