Botó Contacta amb Badaweb

Comencen les obres d'ampliáció de la residència d'avis Dmènech i Muntaner

Publicada: 11.03.2002Secció: Salut

Ja han començat les obres d’ampliació de la residència d’avis Domènech i Muntaner, a Llefià. Abans de la reforma, iniciada fa uns dies, la residència tenia capacitat per a 31 places. Ara ofertarà 80 places en règim de residència i 20 més en el centre de dia. Les obres les du a terme Engestur. La societat municipal ha donat també aquests dies el tret de sortida a les obres de l’aparcament de la plaça de l’alcalde Joan Manent.



Pel que fa a la residència d’avis, situada al carrer Sant Frederic, es preveu que les obres d’ampliació estiguin enllestides el febrer de l’any que ve. L’ampliació és possible perquè l’Ajuntament ha expropiat un solar contigu. L’adquisició permet transformar tot l’espai en un edifici de nova planta amb un semisoterrani, planta baixa i tres pisos. La residència i el centre de dia compartiran alguns espais però estan concebuts com a dos centres independents. El cost total de l’ampliació de la residència és de 1,8 milions d’euros, més de 300 milions de pessetes.



L’altra obra que ha impulsat Engestur aquests dies és l’aparcament de l’alcalde Joan Manent, entre els barris de Nova Lloreda i Sistrells. L’equipament compta amb més de 220 places distribuïdes en tres plantes. Les obres de l’aparcament estaran acabades el març de l’any que ve. En aquest moment tres quartes parts de les places ofertades ja estan venudes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat