Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Jornades de fisioteràpia aquest cap de setmana al Teatre Sagarra de Santa Coloma

Jornades de fisioteràpia aquest cap de setmana al Teatre Sagarra de Santa Coloma

Publicada: 08.03.2002Secció: Salut

El Teatre Segarra de Santa Coloma de Gramenet acull avui i demà les segones jornades de Fisioteràpia post quirúrgica en traumatologia i ortopèdia. Les jornades serveixen per exposar els darrers avenços terapèutics i quirúrgics que es poden aplicar a les lesions que es produeixen en els tendons.



Més de 200 professionals debaten avui sobre les jornades són les tendinopaties que afecten els esportistes en aquestes Segones Jornades Catalanes de fisioteràpia organitzades per l´Hospital de l´Esperit Sant. Les jornades tenen com a peculiaritat que són les úniques que compten amb un especialista per cada patologia.

Les lesions per sobreús dels tendons solen ser conseqüència d´activitats esportives i poden explicar el 50 per cent de totes les lesions que pateixen les persones que es dediquen a aquest tipus d´activitats.

Entre els nombrosos factors que intevenen en aquestes lesions hi ha la instensitat d´entrenament excessiva, una tècnica deficient, un calçat inadequat, poca flexibilitat i desequilibri muscular.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat