Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Comença el tercer cicle de conferències al voltant de la demència al centre Torribera de Santa Coloma de Gramenet

Comença el tercer cicle de conferències al voltant de la demència al centre Torribera de Santa Coloma de Gramenet

Publicada: 27.02.2002Secció: Salut

Avui s’inicia el Tercer cicle de conferències que organitza el Centre Torribera sobre temes relacionats amb els malalts que pateixen demència. Les conferències s’obren amb una xerrada sobre el diagnòstic aquesta malaltia, que oferirà la doctora Dolors López Villegas.



La demència és una síndrome clínica que implica un deteriorament intel.lectual i una afectació de les capacitats funcionals dels malalts. Les conferències s’adrecen sobretot a les famílies i als professionals que s’encarreguen de cuidar els pacients. La xerrada d’aquest vespre servirà de punt de partida per obrir el cicle de conferències i tractarà sobre el diagnòstic de la malaltia, la seva evolució i les seves manifestacions.



La demència és una malaltia cada cop més extesa entre la població, sobretot a causa de l’augment de les expectatives de vida. Per aquest motiu cada cop són més els professionals que s’estan formant o treballant en aquest àmbit i que participen en aquest cicle de conferències.



Les conferències que s’inicien avui tindran lloc al Centre Cívic Riu de Santa Coloma de Gramenet i està reconegut d’interès sanitari per l’Institut d’Estudis Sanitaris de la Generalitat de Catalunya. L’assistència a les xerrades és gratuïta.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat