Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Badalona disposa ja de dues noves residències privades per a persones amb disminucions

Badalona disposa ja de dues noves residències privades per a persones amb disminucions

Publicada: 25.02.2002Secció: Salut

Badalona disposa ja de dues noves residències privades concertades per atendre persones amb disminucions psíquiques i físiques. Els dos centres estan situats al camí de Sant Jeroni de la Murtra, a Montigalà, i es van inaugurar dissabte.



La residència Montigalà té capacitat per a 30 persones, la majoria joves amb disminució psíquica lleu o mitjana i amb transtorns de caràcter. La residència Batllòria pot atendre 22 pacients i s´ocupa de persones amb disminucions físiques i lesions que no els permeten tenir mobilitat.



Les dues residències estan concertades i reben subvencions de la Generalitat. El cas de la residència Montigalà és especial perquè es tracta d´un centre experimental on s´atén a joves amb trastorns de conducta i sense els hàbits més essencials com la higiene o la relació interpersonal. El centre intenta que aprenguin unes normes de conducta que els permetin tenir una vida més autònoma, deixar la residència i trobar una feina en una empresa normalitzada.





El cas de la residència Batllòria és diferent perquè els pacients ingressats necessiten sempre d´una persona que els assisteixi per atendre les necessitats més bàsiques.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat