Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • La unitat d'hospitalització a domicili de Can Ruti ha atès prop de 500 malalts el primer any de funcionament

La unitat d'hospitalització a domicili de Can Ruti ha atès prop de 500 malalts el primer any de funcionament

Publicada: 19.02.2002Secció: Salut

En el seu primer any de funcionament, la Unitat d’Hospitalització a Domicili de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol ha atès prop de 500 malalts. Aquestes dades suposen més de 2.700 visites mèdiques i més de 4.000 d’infermeria. L’hospitalització a Domicili atén els pacients a casa seva, sempre i quan es troben en una situació clínica estable i no presenti cap símptoma que indiqui una evolució negativa del seu procés mèdic o quirúrgic.



Aquest servei de l’hospital de Can Ruti requereix l’acceptació voluntària del pacient o de la família. El malalt rep diàriament la visita d’un equip assistencial, integrat per un metge i una infermera que proporcionen al pacient el mateix tractament que rebria al centre hospitalari. Un dels requisits imprescindibles per poder adherir-se a aquest programa d’atenció domiciliària és que el malalt disposi d’un cuidador que el pugui atendre a casa seva. tor



La majoria dels pacients que han participat en aquest programa mèdic han estat derivats pel servei de Medicina Interna, de Cirurgia General Digestiva i per la unitat de Curta estada d’Urgències. El doctor Alfons Cuixart ha explicat que el nombre de pacients que ha atès en un any la Unitat d’Hospitalització a Domicili és molt satisfactori, tenint en compte que es tracta d’una iniciativa nova a Catalunya.





Aquesta unitat dóna assistència les 24 hores del dia a una població de més de 400 mil habitants de l’àrea compresa pel Barcelonès Nord i part del Maresme.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat