Botó Contacta amb Badaweb

Can Ruti debat sobre les malalties intestinals

Publicada: 15.02.2002Secció: Salut

Especialistes europeus i nord-americans es reuneixen avui i demà a l’hospital de Can Ruti per participar en un curs sobre malalties inflamatòries intestinals, com són el Chron o la colitis ulcerosa. Aquest curs ha estat declarat d’interès sanitari per l’Institut d’Estudis de la Salut.



Les jornades les organitza el servei d’Aparell Digestiu de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol juntament amb l’Associació per a l’Estudi de la Malaltia Inflamatòria Intestinal. Es tracta de la novena edició del curs sobre malalties digestives. En aquesta ocasió se centra en la malaltia inflamatòria intestinal, un procès crònic d’origen desconegut que inclou la malaltia de Crohn, la colitis ulcerosa i la colitis indeterminada.



Les sessions combinen aspectes bàsics de la malaltia amb altres relacionats amb la pràctica diària i posen èmfasi en els tractaments i teràpies per fer-hi front.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat