Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • L'empresa Menarini signa un acord amb Novo Nordisk per comercialitzar un producte contra la diabetis

L'empresa Menarini signa un acord amb Novo Nordisk per comercialitzar un producte contra la diabetis

Publicada: 13.02.2002Secció: Salut

L´empresa badalonina Menarini ha signat un acord amb la companyia farmacèutica Novo Nordisk per comercialitzar a l´Estat Espanyol un nou medicament per la diabetis. Es tracta d´un principi actiu que s´administra oralment i que té com a virtud el fet d´adaptar-se a l´horari dels àpats de cada pacient. El nou medicament es pot combinar amb la insulina i no té efectes secundaris en el sistema renal i hepàtic del pacient.



Menarini es troba entre les vint primeres empreses europees que comercialitzen productes en camp de l´oncologia, les malalties cardiovasculars i infeccioses. Amb el nou acord, Menarini comercialitzarà el nou principi actiu sota la marca PRANDIN. Entre els aventatges d´aquesta substància hi ha la seva capacitat d´adaptar-se als hàbits de vida dels espanyols i regula els nivells de glucosa a la sang de la diabetis melitus.

L´empresa Novo-Nordisk és un dels líders mundials en el tractament de la diabetis, té la seva seu a Dinamarca i comercialitza fàrmacs a 179 països.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat