Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • L'Àrea Bàsica de Salut Morera-Pomar posa en marxa un programa pilot perquè els majors de 70 anys practiquin exercici

L'Àrea Bàsica de Salut Morera-Pomar posa en marxa un programa pilot perquè els majors de 70 anys practiquin exercici

Publicada: 13.02.2002Secció: Salut

L’Àrea Bàsica de salut Morera-Pomar de Badalona ha posat en marxa un programa pilot de classes d’exercici físic per a pacients de més de 70 anys. L’objectiu de les sessions de gimnàstica adreçades a la gent gran tenen l’objectiu de millorar la seva coordinació, mobilitat i de reduir el seu risc cardiovascular.



Les classes de gimnàstica les imparteixen alumnes de la Facultat d’Educació Física de la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Les sessions consisteixen en la realització d’exercicis aeròbics de força muscular, elasticitat, resistència cardiovascular i d’equilibri.

La pràctica d’exercici permet als pacients millorar el to muscular i la mobilitat, i minimitzar les conseqüències físiques i psíquiques de l’envelliment, així com corregir les posicions incorrectes que poden provocar patologies articulars.



Els pacients que participen en aquest programa d’activitats se sotmeten prèviament a una valoració clínica, un electrocardiograma, una analítica i una prova d’esforç per comprovar si estan en condicions de realitzar els exercicis.

Les classes s’imparteixen de dilluns a dijous durant tot el mes de febrer.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat