Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • La regidora del districte 6è es queixa de la situació de deixadesa d'aquesta zona de Badalona

La regidora del districte 6è es queixa de la situació de deixadesa d'aquesta zona de Badalona

Publicada: 27.11.2001Secció: Urbanisme

La regidora del districte sisè, Ana María Morata, denuncia la situació de brutícia i inseguretat que viuen els veïns d´una part del barri de Sant Roc. Segons Morata, l´empresa pública de la Generalitat, ADIGSA, no mantè en bones condicions el barri i aquest fet provoca que hi hagi manca d´enllumenat públic a diversos carrers, brutícia i proliferació del rates. Aquesta no és la primera vegada que es fa una queixa des de la regidoria ja que el passat estiu diversos carrers va quedar-se sense llum durant un mes i mig.



Ana Maria Morata explica que ADIGSA només s´ocupa al barri de realitzar obres noves i que deixa la resta de la zona abandonada. La regidora diu que la primera fase de les obres, que consisteixen en la substitució d´uns pisos afectats per al.luminosi, ha durat quatre anys i que encara falten 3 fases d´edificació més. Fins que aquesta situació no es resolgui, segons Morata, alguns carrers estan a les fosques, tenen sots i proliferen les rates.



Morata afirma que els veïns se senten molt insegurs a la zona i que, en aquesta època, la manca de llum els impedeix a certes hores sortir al carrer. La regidora del districte diu que s´ha posat en contacte amb la gerència d´ADIGSA però que no creu que hi hagi voluntat per canviar la situació.



La darrera reunió entre responsables d´ADIGSA i representants del consistori badaloní va tenir lloc el mes de setembre. Segons la regidoria del districte sisè, cap dels compromisos assumits aleshores pel responsable de la constructora pública de la Generalitat no s´han complert.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat