Botó Contacta amb Badaweb

L'Associació d'Amics del Mus celebren el Segon Trofeu Ciutat de Badalona

Publicada: 25.10.2001Secció: Esports

Els aficionats als naips tenen fins al 30 d’octubre l’oportunitat d’assistir a la segona edició del Trofeu Ciutat de Badalona de Mus. El campionat es juga per parelles, amb baralla espanyola de quaranta cartes (Vuit Reis i Vuit Asos), d’acord amb el reglament que estableix la Federació Catalana de Mus.



Totes les partides de mus comencen a tres quarts de nou del vespre, i es disputen al restaurant Lar O Marulo, situat al carrer Irlanda cantonada amb Alemanya. L’acte l’organitza l’Associació d’Amics del Mus de Badalona, amb el suport de l’Àrea d’Esports i Turisme de l’Ajuntament. Enguany el Campionat, al que participen 25 parelles, ha augmentat en qualitat el seu nivell.



Després de jugar-se les finals del dimarts 30 d’octubre, hi haurà el sopar de cloenda i el lliurament de trofeus.

L’Associació d’Amics del Mus de Badalona es va fundar l’any 1997 per iniciativa de quatre amics que dedicaven les seves estones lliures a aquest joc de taula. Des d’aleshores, el nombre de socis ha augmentat considerablement: ja són seixanta els membres inscrits.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat