Botó Contacta amb Badaweb

El Gam-Joventut es presenta en societat

Publicada: 26.09.2001Secció: Esports

L’equip del Grup d’Amics dels Minusvàlids de Badalona (GAM) -aquesta tmporada GAM-Joventut després de l’acord en que van arribar totes dues entitats abans de l’estiu-, es presentarà dijous 27 de setembre, a Barcelona, en un restaurant del moll vell barceloní per donar a cóneixer les novetats per aquesta temporada 2001-2002 que s’iniciarà el proper 28 d’octubre.

El Gam-Joventut debuta enguany a la màxima categoria del bàsquet adaptat espanyol, amb l’objetiu reconegut pel seu president, José Ramón Baro, de consolidar-se i poder jugar-hi moltes temporades. Els badalonins, que disputaran al Poliesportiu de Montigalà els seus partits de lliga, estrenaran categoria a la pista de l’Alcórcon, l’equip de bàsquet adaptat de l’Atlètic de Madrid. A Badalona hi debutarant a la tercera jornada en el derbi contra l’Institut Guttmman-FC Barcelona. Els verdinegres també jugaran en aquesta Divisió d’Honor davant el Fundosa ONCE, equip del Reial Madrid, o hauran de desplaçar-se per tot l’Estat, com ara Elx, Albacete, Melilla o Badajoz.

La principal novetat del GAM-Joventut per aquesta temporada, però, és el canvi de tècnic: debutarà Paco Barquets, provinent del Guttmman i que suplirà Delfí Sayos, fins ara entrenador dels badalonins. Sayos i el Gam no van arribar a cap acord de continuïtat. El nou tècnic del Gam, Paco Barquets, a qui el Gam ja va voler fitxar l’any passat segons el president José Ramón Baro, és la principal novetat del nou Gam, que ja llueix els colors verdinegres.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat