Botó Contacta amb Badaweb

La Penya juga la final de la Lliga i està pendent de Baston

Publicada: 26.09.2001Secció: Esports

El Joventut afronta dijous, dia 27 (a les 9 del vespre), la Final de la Lliga Catalana, una competició que ha guanyat en vuit ocasions però que no conquereix des de l’any 1998. El matx contra el Barça serà al Blaugrana i la Penya té un únic dubte, la lesió de l’americà Maceo Baston. Pel FC Barcelona d’Aito García Reneses no hi jugarà el pívot Roberto Dueñas, lesionat .

El nord-americà Maceo Baston va ser sotmès dimarts al vespre a una prova osia dels dos dits del peu esquerra lesionat diumenge passat i no se li va detectar CAP LESIÓ, cap trencament. D’aquesta manera, la lesió és menys greu del principi previst i el jugador la Penya, fins i tot podria participar en la final de la Lliga, o bé estar recuperat pel diumenge 30 de setembre, quan també contra el FC Barcelona la Penya debuti a la Lliga ACB.

D’altra banda, el partit Penya-Pamesa de la segona jornada ACB, finalment es jugarà dimecres 3 d’octubre, a les 21 h. La resta de jornada, el dia següent, dijous 4 d’octubre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat