Botó Contacta amb Badaweb

El Joventut posa en marxa una campanya per captar socis

Publicada: 24.09.2001Secció: Esports

Un any més el Club Joventut Badalona ha engegat una campanya de captació de socis que té com a lema “Molt més que bàsquet, ser soci o sòcia et surt rodó”. Amb aquesta frase la Penya intenta ampliar l’adhesió dels aficionats al club, obrir l’equip a la ciutat i recuperar l’ambient de bàsquet que en anys anteriors s’havia viscut.



Els simpatitzants de la Penya que enguany es facin socis tindran aquesta temporada aventatges lúdics i comercials en diversos establiments de Badalona i de la ciutat comtal. L’objectiu del club és que el soci o sòcia de la Penya no utilitzi el carnet cada quinze dies, quan hi ha partit a casa, sinó que pugui aprofitar-se cada dia dels aventatges d’estar-hi abonat.



La campanya d’enguany segueix la línia fixada l’estiu passat amb el lema “Fem Pinya”, que va fer créixer el nombre d’abonats, el qual en anys anteriors havia patit un considerable descens. Un altra de les possibilitats que ofereix la Penya és el carnet de simpatitzant que permet veure quatre partits de la temporada per un preu de 5.900 pessetes.





Un altra dels objectius de la campanya d’aquesta temporada és potenciar la relació amb les escoles i els barris de la ciutat perquè la seva assistència tingui un paper clau en l’ambient dels partits a casa. El Joventut va crear fa anys la Grada Jove i va arribar a un acord amb les escoles perquè poguessin assistir de forma gratuïta als encontres.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat