Botó Contacta amb Badaweb

El CF Badalona ja és líder de la Regional Preferent

Publicada: 24.09.2001Secció: Esports

Només tres equips han aconseguit fins ara guanyar els dos partits que s’han jugat a la Regional preferent de futbol; un dels quals és el CF Badalona de Candido Viana i presidit per Fermnin Casquete. Els escapulats van derrotar diumenge a domicili el Marca de l’Ham per 1-2, amb dos gols de Luengo. Amb aquest sis punts, el Badalona fa bons els pronòstics quie el situen com un dels favorits per assolir l’ascens de categoria. A Figueres, el Badalona podia haver sentenciat el partit a la primera part, però no va ser fins al segon temps quan va aconseguir el 0-2. A deu minuts de la fi del matx, el Marca va retallar les diferències i va fer patir un Badalona que va defensar bé el triomf. El Badalona rebrà diumenge vinent, dia 30, el Berga a l’Estadi de l’Avinguda de Navarra.