Botó Contacta amb Badaweb

La Penya venç el Girona i jugarà dijous la final de la Lliga Catalana

Publicada: 24.09.2001Secció: Esports

En un partit amb final dramàtic, el Joventut va aconseguir derrotar el Casademont en semifinals de la Lliga Catalana (87-82). Es verdinegres, malgrat la lesió de Maceo Baston (27 punts i 10 rebots) i les eliminacions d’Espil, Tanoka i Alex Mumbrú, van superar les adversitats i van plantar-se a la final, que es disputarà el dijous 27, a les nou del vespre, al Palau Blaugrana. Barcelona o Caprabo Lleida, un dels dos, serà el rival dels badalonins. Contra els gironins, diumenge a l’Olímpic, i als últims minuts, un magistral Rafa Jofresa (19 punts) va líderar l’equip de Manel Comas.

A la Penya estant pendents de la lesió de Maceo Baston. Una lesió al peu esquerra que podria deixar-lo fora d’aquesta final i també de la primera jornada de la Lliga ACB, que es jugarà el 30 de setembre, també al Blaugrana. El nord-americà està en tractament d’aquesta lesió.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat