Botó Contacta amb Badaweb

Justo Alarcón nega que el fitxatxe de Juli sigui pels mals resultats

Publicada: 20.09.2001Secció: Esports

El Badaloní, que diumenge a les 17 hores afrontarà contra el Manresa la cinquena jornada de lliga a la Tercera Divisió de futbol, va tancar dimecres el fitxatge del lateral Juli, que la temporada passada ja va militar a l’equip grociblau. A més, el conjunt que entrena Manel Moya ha obtingut la cessió, per part del CE Sabadell, del porter Alberto COCA, de 19 anys i que es disputarà a partir d’ara la titularitat del la porteria del Badaloní amb ‘Nino’ Giraldi. El Badaloní, i si el seu tècnic ho creu oportú, podria fer debutar ambdós jugadors en el partit de diumenge a Badalona, contra els manresans.

El president del Badaloní, però, Justo Alarcón, va negar ahir a Badalona Comunicació que la incorporació de Juli hagi estat perquè l’equip ha iniciat malament la temporada: “Si anéssim dels primers, també l’hauriem recuperat”, va dir el màxim mandatari grociblau.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat