Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • L'Ajuntament promociona l'esport a la ciutat a través de la campanya "Badalona més esport"

L'Ajuntament promociona l'esport a la ciutat a través de la campanya "Badalona més esport"

Publicada: 12.09.2001Secció: Esports

Amb el lema “Badalona més esport”, l’ajuntament de la nostra ciutat ha posat en marxa una campanya institucional per tal de difondre els valors de la pràctica esportiva i fomentar l’esport en totes les seves modalitats i per a tots els sectors ciutadans.

Les primeres aparicions d’aquesta campanya es poden veure ja aquesta mateixa setmana, tot i que es preveu desenvolupar-la al llarg de tot aquest mes i també a l’octubre. De tota manera, està previst que tingui continuïtat en fases posteriors.

Durant aquests dies, doncs, es poden veure banderoles repartides pels carrers, espots de televisió i cinema, i anuncis en premsa, a més d’escoltar-se falques de ràdio.

Per altra banda s’han editat publicacions i pòster per a distribuir entre les diverses entitats, clubs i instal.lacions esportives. En aquesta primera fase, hi ha dos models, un genèric i un altre dedicat a “Escola i esport”.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat