Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • Avui i divendres els alumnes de tot Catalunya tenen una segona oportunitat per entrar a la universitat amb els examens de selectivitat

Avui i divendres els alumnes de tot Catalunya tenen una segona oportunitat per entrar a la universitat amb els examens de selectivitat

Publicada: 12.09.2001Secció: Educació

Uns 2500 estudiants de tot Catalunya s´examinen a partir d´avui en la segona convocatoria de les proves de selectivitat per accedir a la Universitat. Les proves finalitzaran aquest divendres i no solament hi opten els alumnes que van suspendre el mes de juny, sinó també els que volen millorar nota.



En total hi ha 12 tribunals situats a les diverses capitals catalanes per realitzar les proves. Les notes d´aquestes proves d´accés s´exposaran als centres de secundària a partir del dia 26 de setembre. Un dia abans el Departament d´Universitats, Recerca i Societat de la Informació penjarà els resultats a la seva pàgina web www.gencat.es/dursi .

En la convocatoria del mes juny, aquesta pàgina va rebre més de 40 mil consultes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat