Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • Els alumnes de l'escola Joan Miró començaran les classes a l'escola Lloreda fins que es construeixi el nou edifici

Els alumnes de l'escola Joan Miró començaran les classes a l'escola Lloreda fins que es construeixi el nou edifici

Publicada: 03.09.2001Secció: Educació

La comunitat educativa de l´Escola Joan Miró comença avui el trasllat del mobiliari i material a l´Escola Lloreda per tal que el proper dia 17, els alumnes de la Joan Miró puguin iniciar les classes amb normalitat. El trasllat dels alumnes és provisional mentre la Generalitat duu a terme les obres per construir el nou centre al barri de Sistrells.



Està previst que els propers dies, l´escola de Lloreda quedi enllestida per acollir els estudiants de l´escola Joan Miró, que el proper curs compartiran el recinte amb l´escola d´adults.



L´estada dels alumnes de la Joan Miró a l´escola Lloreda és provisional mentre es realitzin les obres per construir un nou centre que començaran el proper mes d´octubre. La Generalitat ha adjudicat l´execució de l´obra a l´empresa Construccions Pérez Villora i resta només pendent l´adjudicació de l´equip de tècnics que la supervisaran i en faran el seguiment.



Amb l´inici de les obres el proper mes d´octubre, es posa punt i final a 23 anys de reivindicació de la comunitat educativa de l´Escola Joan Miró.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat