Botó Contacta amb Badaweb

El Carrer Saragossa, reobert després de mesos d'obres

Publicada: 26.03.2012Secció: Societat

Després de 5 mesos d'obres, aquest divendres s'ha obert al trànsit el carrer Saragossa. I és que ja han finalitzat els treballs de reurbanització del segon tram del carrer, entre el carrer de Baldomer Solà i el lateral de l'autopista. Aquesta ha estat una llarga reivindicació veïnal ja que el carrer va quedar molt malmès després que les obres de la línia 2 del metro obliguessin a desviar el trànsit per aquesta zona. Els treballs realitzats han permès renovar completament les voreres, el paviment, l'arbrat, l'enllumenat públic i el mobiliari urbà del carrer Saragossa. Com es va fer durant el primer tram, també s'han eliminat les barreres arquitectòniques i s'ha destinat un carril a l'aparcament i un altre per a la circulació de vehicles. L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assegurat que, tot i les molèsties de les obres, els veïns del carrer han quedat molt satisfets. Les obres d'aquest segon tram, amb un pressupost de més de mig milió d'euros, han permès també millorar les voreres i la pavimentació del carrer dels Jocs Florals.

Albiol ha explicat que a partir del mes de juny, i durant tres mesos, les obres del dipòsit d'aigües de l'Estrella obligaran a tallar la Rambla de Sant Joan. Per aquest motiu, s'habilitaran 2 carrils de circulació al carrer Saragossa i s'eliminarà el carril per aparcar. Serà només mentre durin els treballs del dipòsit d'aigües.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat