Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Cultura
        • Rosanne Cash, Marcia Ball, Pura Fé i Damien Jurado, caps de cartell del Blues i ritmes 2012

Rosanne Cash, Marcia Ball, Pura Fé i Damien Jurado, caps de cartell del Blues i ritmes 2012

Publicada: 14.03.2012Secció: Cultura

Rosanne Cash, Marcia Ball, Pura Fé i Damien Jurado. Aquests són els noms del festival Blues i Ritmes 2012. Un festival que, tot i la retallada del 15% del pressupost, ha mantingut la qualitat dels seus concerts. Els organitzadors asseguren que, un any més, han pogut programar actuacions exclusives que només es podran veure a Badalona. El tret de sortida del Festival d'enguany vindrà de la mà de Rosanne Cash, la filla del cantautor estatunidenc Johnny Cash. Després de molts anys insistint, els responsables del festival expliquen que han aconseguit portar a Cash a Badalona, en la que serà la seva primera actuació a tot l'estat espanyol. La cantant de Country, guanyadora de dos Grammys, actuarà a la ciutat acompanyada del seu marit John Leventhal. Les veus i les guitarres dels dos artistes ompliran el teatre Zorrilla el proper dijous 22 de març. L'endemà, divendres 23 de març, serà el torn del cantautor urbà Damien Jurado, qui presentarà el seu disc Maraqopa. Jurado, amb guitarra acústica, actuarà al Blues i Ritmes acompanyat per una banda formada per bateria, teclats, baix i guitarra elèctrica. Serà també al Teatre Zorrilla. El Teatre Principal acollirà un dels 4 concerts programats per l'edició Blues i Ritmes 2012. Serà l'espectacle de la cantant de blues Pura Fé, el proper dimecres 28 de març.

Aquest concert ha canviat de data per no coincidir amb la convocatòria de vaga general, ja que en un inici estava programat pel dia 29 de març. Pura Fé està considerada una de les representants més importants de la cultura indígena nord-americana de folck-rock. La clausura del Festival serà el dissabte 31 de març al Teatre Zorrilla, amb una actuació a càrrec de la pianista de blues Marcia Ball. Aquest serà el concert més festiu del Blues i Ritmes 2012 i Marcia Ball estarà acompanyada per una Blues Band en la que serà la seva primera actuació a Catalunya.



Des de Badalona Cultura asseguren que el pressupost del festival ha patit una retallada del 15%, respecte l'any passat. Tot i això, s'ha pogut mantenir la qualitat dels 4 concerts del cicle gràcies a l'esforç dels organitzadors. Els preus dels concerts oscil·len entre els 20 i els 30 euros. També hi ha un descompte especial d'un 25% per a aquelles persones que estiguin interessades en assistir als 4 concerts. D'aquesta manera, un dels 4 espectacles sortiria pràcticament gratis.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat