Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Cultura
        • Òmnium Cultural se suma a la proposta de Marcel Riera per tal que el Centre Cultural El Carme dugui el nom del poeta Joan Argenté

Òmnium Cultural se suma a la proposta de Marcel Riera per tal que el Centre Cultural El Carme dugui el nom del poeta Joan Argenté

Publicada: 13.03.2012Secció: Cultura

Òmnium Cultural del Barcelonès Nord ha dedicit sumar-se a la proposta de l'escriptor badaloní, Marcel Riera, per tal que el Centre Cultural El Carme dugui el nom del poeta Joan Argenté. El que ha estat el guanyador del Premi Carles Riba de poesia 2011 ha fet aquesta petició a l'alcalde i a la regidora de Cultura. Ho ha fet en el transcurs de l'acte de reconeixement que l'Ajuntament li ha brindat aquest dilluns a la tarda com a guanyador del prestigiós certamen.



La Junta Territorial d'Òmnium considera la proposta molt positiva en considerar que és necessari que Badalona reconegui amb un equipament emblemàtic com aquest la figura d'un dels poetes més importants de la cultura contemporània catalana.



Òmnium ja ha fet saber a la regidoria de Cultura i Ciutadania de l'Ajuntament que impulsarà una campanya amb aquest propòsit que aglutini suports d'entitats i societat civil.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat